Εκτυπωμένα διαφημιστικά δώρα επιχειρήσεων και προτάσεις για την προβολή της επιχείρησής σας!

Διαφημιστικά USB Flash Drives, αυτοκόλλητα βιτρίνας και εκπτώσεων, αυτοκόλλητα αυτοκινήτων,

μαγνητικά αυτοκόλλητα, αυτοκόλλητα τοίχου, μπλουζάκια με στάμπα, δημιουργία CD και DVD!

diafimistikadora.gr

ΑΡΧΙΚΗ TopWebSite.gr -Μάρτιος 2022 Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανάλογα με το υλικό που έχουμε και το πλήθος αντικειμένων καταφεύγουμε η επιλέγουμε και τον κατάλληλο τρόπο. Είναι αλήθεια ότι αυτή η προσέγγιση είναι πολύ απλοϊκή και ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε, στην κατανόηση των αναφορών που κάνουμε για τα είδη εκτύπωσης στα διαφημιστικά δώρα που απεικονίζουμε στον διαδικτυακό μας τόπο.

Ελπίζουμε  να σας βοηθήσουμε και όταν αναφέρονται αυτά σε διάφορους άλλους διαφημιστικούς καταλόγους με διαφημιστικά επιχειρηματικά δώρα προς εκτύπωση ή διαφημιστικά έντυπα που θα συναντάτε.

Λέιζερ. Μία ακτίνα χαράζει ή καίει το αντικείμενο παίρνοντας οδηγίες για τη διαδρομή μέσω ενός υπολογιστή. Η διαδρομή αυτή είναι το εκάστοτε λογότυπο. Κάνει δηλαδή το ίδιο που θα έκανε ένας εκτυπωτής, αλλά καίγοντας το αντικείμενο  Πλεονέκτημά της η αντοχή, μειονέκτημα της, ότι δεν υπάρχει χρωματική γκάμα για απεικόνιση. Το κόστος είναι σχετικά υψηλό ανά τεμάχιο με σταθερή τιμή στα λίγα ή πολλά τεμάχια. Εξ αιτίας αυτού είναι ιδανική επιλογή για τα υψηλού προφίλ μεταλλικά και γυάλινα συνήθως αντικείμενα, ακόμη και για λίγα τεμάχια, διότι άσχετα με το υψηλό κόστος ανά τεμάχιο αυτό παραμένει σταθερό και στα λίγα, χωρίς υψηλή τιμή εκκίνησης.

Διαμάντι. Ένας ειδικός μηχανισμός που μία του ειδική διάταξη καταλήγει σε μία αιχμηρή μύτη με διαμάντι, σκάβει το αντικείμενο χαράζοντάς το με την ίδια λογική (μέσω υπολογιστή) που ακολουθείται και στο λέιζερ. Εδώ η απεικόνιση του κάθε λογοτύπου, γίνεται περιγραμματικά.

Πυρογραφία. Μεταλλικό πυρωμένο κράμα, στο σχήμα του λογοτύπου πιέζεται στο επιθυμητό σημείο του διαφημιστικού αντικειμένου. Με την πίεση αυτή παραμορφώνει μόνιμα στο σχήμα του λογοτύπου την επιφάνεια του αντικειμένου. Εφαρμόζεται σε δερμάτινα, σε ειδικά συνθετικά υλικά και σε ορισμένα είδη μαλακού ξύλου που αντέχουν στην πίεση εν θερμώ. Μεγάλη αντοχή, μικρή ευκρίνεια και δεν υπάρχει χρωματική γκάμα για απεικόνιση. Την ονομάζουν λάθος και βαθυτυπία. Μία άλλη ονομασία είναι και αναγλυφοτυπία, λόγω της μόνιμης παραμόρφωσης σαν χάραγμα που αφήνει στο αντικείμενο, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι αυτό μπορεί να γίνει με λέιζερ ή και με χάραξη με διαμάντι.

Σμάλτο. Συνήθως είναι μία παραλλαγή του παραδοσιακού τρόπου. Σε μία αυτοκόλλητη επιφάνεια που έχει εκτυπωθεί με ψηφιακή εκτύπωση εναποτίθεται με καλούπι ειδική συνθετική ρητίνη. Έτσι έχουμε το πάνω στρώμα την διαφανή ρητίνη, από κάτω την εκτυπωμένη επιφάνεια, πιο κάτω ισχυρή κόλλα και όλα μαζί στο αντικείμενο και το σημείο που θέλουμε, π.χ. ένα μπρελόκ ή ένα αναπτήρα. Εμείς δηλαδή βλέπουμε το μήνυμα πίσω από το διαφανές εύκαμπτο υλικό.


Μεταξοτυπία: Ειδικές επιφάνειες με τεχνητό μεταξωτό δίχτυ, τεντωμένες σε μεταλλικό πλαίσιο (το τελάρο),  οι οποίες μετά από ειδική κατεργασία αφήνουν να περάσει μελάνι προς το αντικείμενο από σημεία αντίστοιχα με τη μορφή του προς εκτύπωση λογότυπου. Σημειωτέο δε ότι για κάθε χρώμα πέραν του ενός έχουμε πρόσθετο κόστος. Τα μελάνια είναι ουσιαστικά χημικοί συνδυασμοί που μπορούν να αντιδράσουν με το προς εκτύπωση υλικό για την καλύτερη πρόσφυση και αντοχή στο χρόνο. Στα περισσότερα αντικείμενα (μεταλλικά, πλαστικά, ξύλινα, γυάλινα, υφασμάτινα κ.λπ.) μπορεί να γίνει εκτύπωση μεταξοτυπίας, η οποία έχει κάποιο κόστος εκκίνησης τέτοιο ώστε να μην ενδείκνυται στα λίγα τεμάχια.

Ταμπόν. Εδώ μία μεταλλική επιφάνεια έχει υποστεί επεξεργασία με βαθυτυπία ώστε να σχηματίσει το λογότυπο που θέλουμε. Στους θύλακες της μεταλλικής επιφάνειας που σχηματίζονται με τη βοήθεια της βαθυτυπίας, εναποτίθεται με κατάλληλο μηχανισμό μελάνι.Τότε μια μαλακή ειδική σφραγίδα ακουμπά την επιφάνεια αυτή συλλέγει το μελάνι (διατηρώντας και το σχήμα του λογοτύπου ταυτόχρονα) και το εναποθέτει στο αντικείμενο που θέλουμε. Γίνεται στα περισσότερα χαμηλού κόστους διαφημιστικά αντικείμενα (στυλό, αναπτήρες και διάφορα άλλα ίδιας υφής μικροαντικείμενα). Χαμηλό σχετικά κόστος εκτύπωσης με μεγάλη παραγωγή, αλλά μικρή αντοχή.

Λίγα λόγια για τους τρόπους και είδη εκτύπωσης.